Utökad Razz-strategi

Poker World

Razz men saken är att det är en stud spel, så att du kan se över 50 procent av din motståndares hand. När en spelare har har fyra låga kort visar när alla kort delas ut och din motståndare två höga kort visar kan du vara ganska säker på att du är framåt. Men när du kommer till den punkt där du har behöver de dåliga kort visar du dumma handen snabbt och få ur vägen. Att veta exakt hur satsa är mycket svårt och många upplevt Poker spelare kamp med detta ibland. När gränserna höjs efter det femte kortet delats ut kommer du att utvärdera värdet av din hand och jämföra det med det potentiella värdet av din motståndares hand. Om ditt kort är mycket bra och deras kort är mycket dåligt är det osannolikt att de kommer att följa med om du gör en stor satsning.

Därför kan det vara klokt att kolla efter det femte kortet har behandlas och låt din motståndare ta första steget. Du kan alltid kontrahöja eller bara platt-samtal för att få lite mer pengar senare. Många spelare är mycket konservativ när det kommer till de två första satsningsrundorna och det är en mycket bra strategi. Även om gränsen struktur håller pottstorleken nere, är det bäst att få ur vägen när dina motståndare börja höja och åter höja varandra; Om du inte har en bra hand som är. Om du har en hand som A, 2 och 4, bör du hålla vadslagning och försöka tvinga din motståndare ut i detta skede. Om de väljer att komma med på resan måste du göra det så dyrt som möjligt att visa att du har den verkliga affären. En av de viktigaste saker som du vill göra är vistelse trubbel. Det är där mest erfarna pokerspelare excellera i Razz och de kan lukta en död råtta från miles away.

Det är därför luckan sina kort som är mycket mer än någon amatör. Du måste alltid hålla ett öga på de kort som motspelarna har varit uppåtvänt. Detta kommer att visa dig hur bra deras hand potentiellt är samt berätta om ett kort som du är ute efter har behandlats redan. Fyra ess på bordet kommer att innebära att det finns inga fler ess i leken och detta kunde ändra din inställning till satsningen och nästa omgång drastiskt. Så en stor Razz spelare är inte bara konservativa och försiktig, är han eller hon extremt uppmärksam på allt som händer på bordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *